- Muska torba, braon muska tasna, tasne, replay, torbice, preko ramena, slike, slika, cene, cena

MUSKE POSLOVNE TORBE (#654)

  • Cena: 29.900 RSD - 260EUR
  • Tip: Muska torba od brusene kože
  • Boja: Braon
Braon muska poslovna torba je izradjena od prirodne (brusenegovedje kozeSadrži veliku pregradu na rajsferslus, a sa prednje i zadnje strane se nalaze manji dzepovi sa rajsferslusom za mobilni telefonnovcanik... Postoji mogucnost kacenja za kofer
Dimenzije torbe su 28x39cm. Prakticnih je dimenzijatako da u njoj mozete da nosite laptop, tablet, a svakako ce Vam ostati jos dovoljno prostora za novcanikmobilni telefondokumenta... Torba poseduje podesivi kais, za nosenje preko ramena. 
T-5160-07 
TONY BELLUCCI 
MADE IN ITALY 

Kako odabrati torbu za laptop?
Radite od kuće, dok ste na putu ili svaki dan u drugoj kancelariji. Jedna od posledica fleksibilnog rada je da morate redovno da menjate posao. I svaki put ponovo uzmemo tastaturu, miš, postolje za laptop i notebook. U ovom slučaju, dobra torba za laptop se ispostavlja kao nezaobilazan dodatak. Moglo bi se reći da je to kompletan sto u jednoj torbi, tako da možete da zauzmete pravilan radni položaj na bilo kojoj radnoj stanici.

Zašto je važno koristiti dobru torbu?
Laptop obično teži između 1,5 i 4 kilograma. Torba sa laptopom i njegovim dodacima, poput miša, eksterne tastature, dokumenata i novčanika lako dostiže težinu između 4 i 6 kilograma. Ranac za laptop ima mnogo prednosti u odnosu na torbe za rame za laptop. Zauzećete bolje držanje (jer torba leži na oba ramena i ne gura jedno od dva ramena nadole), a mišićna napetost se raspoređuje simetrično na levu i desnu stranu tela.

Kako treba koristiti torbu?
Pre nego što izaberete između torbe (navlake), kolica ili ranca, prvo se morate zapitati zašto uglavnom nameravate da koristite torbu. Da li često putujete na velike udaljenosti sa torbom, jer često koristite javni prevoz? Ili je to za kratke udaljenosti od vašeg automobila do vašeg radnog mesta? Ili koristite bicikl da stignete na posao? Ovo je važna informacija za određivanje tipa torbe za laptop koji je pravi za vašu upotrebu.

Na primer, ranac za laptop ili rukav je praktičan za putovanje javnim prevozom, ali manje pogodan za velike udaljenosti zbog opterećenja na leđima. Kolica su manje pogodna za penjanje i spuštanje stepenicama, dok su pogodna za putovanja na veće udaljenosti ili odlazak na poslovno putovanje. Konačno, ako često radite usput na mestima gde nema uvek raspoloživog stola, na primer u holu hotela, ergonomska torba za laptop koja vam omogućava da radite iz dotične torbe.

Kako pronaći odeljak za laptop prave veličine?

Kada odlučite koju vrstu torbe za laptop želite da kupite, naravno, vaš laptop mora da stane u vašu torbu. Torba stoga ne bi trebalo da bude prevelika da spreči da vaš laptop klizi s leva na desno, što povećava rizik od oštećenja. Ni format koji je premali nije pogodan. Zbog toga je važno da pažljivo proverite veličinu pregrade za laptop kada kupujete svoju torbu. Ovaj format se (obično) izražava u inčima.

Nakon što izračunate veličinu vašeg laptopa, važno je da budete sigurni da će vaš laptop stati u vašu torbu za laptop. Da biste bili sigurni, vredi izmeriti ukupnu dužinu, širinu i debljinu vašeg računara, pored veličine ekrana u inču.

Koliko je inča ekran mog laptopa?
Ako niste sigurni koliko je zapravo visok vaš laptop, lako možete izmeriti njegove dimenzije pomoću merne trake. Potrebno je da izmerite rastojanje od dijagonale ekrana kao što je prikazano na ilustraciji. Zatim morate da konvertujete centimetre u odgovarajući format inča. Na Internetu ćete naći dovoljno alata za konverziju koji mogu da izvrše ovaj proračun za vas.

Primer:
Kada je dijagonala ekrana između 35,8 i 39,6 cm, imate laptop od 15 ili 15,6 inča. Torba za laptop do 15,6 inča je sasvim prikladna za vas.

Imajte na umu: neki laptopovi imaju širok okvir oko ekrana. Da li je to slučaj i sa vašim laptopom? U ovom slučaju, ne zaboravite da izmerite ovu ivicu. Zato što vaš laptop od 15 inča možda neće stati u torbu od 15 inča zbog ove ivice. Tada je pametno izabrati veću torbu.

Torba mora biti atraktivna i sa estetske tačke gledišta. Koja torba ima odgovarajuće funkcije, pogodna je za transport koji se koristi i razdaljine koje se pređe peške i takođe je atraktivna?

Muska torba, braon muska tasna, tasne, replay, torbice, preko ramena, slike, slika, cene, cena
Muska torba, braon muska tasna, tasne, replay, torbice, preko ramena, slike, slika, cene, cena

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE