- Muske kozne torbe od brusene koze, cene, slike, prodaja, online, povoljno, cene, cijene

MUSKE POSLOVNE TORBE (#656)

  • Cena: 29.900 RSD - 260EUR
  • Nema na stanju

Muska poslovna torba je izradjena od prirodne (brusene) govedje koze. Unutrasnjost torbe je prostrana, izdeljena na pregrade. Sa prednje strane torbe nalaze se 2 dzepa, dok se sa zadnje strane nalazi dzep sa rajsferslusom. Dimenzije torbe su 28.5x40.5cm. Prakticnih je dimenzija, tako da u njoj mozete da nosite laptop, tablet, a svakako ce Vam ostati jos dovoljno prostora za novcanik, mobilni telefon, dokumenta... Torba poseduje podesivi kais, za nosenje preko ramena.
T-5026-05
TONY BELLUCCI
MADE IN ITALY

Prefinjena i praktična, naša Tonny Bellucci tašna je vrhunski profesionalni pratilac. Uvek je tu za Vas u svakoj prilici. 

Ručno izrađena od najfinije kože punog zrna sa izdržljivom završnom obradom sa glatkom teksturom, unutrašnjost ovog polustrukturiranog dizajna je podeljena na dva dela radi lakše organizacije.

Ima mesta za sve što vam je potrebno da napravite pametan prvi utisak, uključujući petlje za olovke, torbicu za telefon i prostor za laptop od 15 inča. Nosite za ravne kožne ručke ili preko tela pomoću odvojivog remena za rame.

Muske kozne torbe od brusene koze, cene, slike, prodaja, online, povoljno, cene, cijene
Muske kozne torbe od brusene koze, cene, slike, prodaja, online, povoljno, cene, cijene

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE