- Novcanik za kartice, dokumenta, vozacku dozvolu, kozni, sportski, zenska galanterija, kozna galanterija, beograd, kragujevac, za prezentaciju, firme

MUSKI NOVCANICI (#459)

  • Tip: Novcanik muski
  • Boja: Crno-crveni novčanik
Muski kozni novcanik iz dva dela. Sadrži 13 dzepova za kartice,dokumenta,fotografije itd… Dzep za sitan novac.Jedan deo je na magnet,drugi deo sa kopčom. Dve pregrade za krupan novac. Novcanik je crno crvene boje. Dimenzije sklopljenog novcanika su 10 x 9.5 cm. 

Grass ima tri sekcije iste veličine i presavijene u centar. Rasklopljeni, obično su veći od novčanika sa dva sklopa (iako ne moraju biti). Ali presavijeni, obično su iste veličine kao novčanici sa dva sklopa, a potencijalno mogu biti i manji.

Oba stila novčanika su odlična. Ali postoje neki muškarci koji više vole trostruke novčanike iz nekoliko razloga:

Više skladištenja i organizacije – Tipično, trostruki novčanik može da stane više kartica. Postoje tri odeljka, od kojih svaki odgovara više kartica. Naravno, više kartica znači deblji novčanik, ali njihova tanja širina drži ceo paket kompaktnim u vašem prednjem džepu. A za one koji nose mnogo kartica, trostruki novčanici ih čine lakšim za organizovanje. Vlasnici se obično ne suočavaju sa stavljanjem više od jedne kartice u ograničene slotove i mogu da shvate kako da najbolje rasporede kartice sa lakoćom.

Više sigurnosti – Trostruka konstrukcija omogućava da sadržaj bude malo bezbedniji od prosečnog dvostrukog preklopa. Dodatna ploča drži sav vaš sadržaj čvrsto upakovanim, plus za većinu proizvođača novčanika, omogućava siguran zatvarač koji drži novčanik zatvorenim, pomažući da se održi njegov oblik kada se položi ravno i da vaš novac, kartice i novčići budu bezbedno zatvoreni.

Elegantniji (i jednostavno su cool) – Trostruki novčanici su kul. Imaju kompaktan dizajn i više su u trendu i sportski način za nošenje sa sobom.
Novcanik za kartice, dokumenta, vozacku dozvolu, kozni, sportski, zenska galanterija, kozna galanterija, beograd, kragujevac, za prezentaciju, firme
Novcanik za kartice, dokumenta, vozacku dozvolu, kozni, sportski, zenska galanterija, kozna galanterija, beograd, kragujevac, za prezentaciju, firme

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE