- Muski novcanici, kozni novcanici, kozni novcanik, muski, za muskarce, prodaja, cene, cena, cijena, beograd, vranje, leskovac, beograd

MUSKI NOVCANICI (#423)

  • Boja: Muski - Braon - Kozni - Novcanik

Muski kozni novcanik je izradjen od prirodne koze. Sadrzi 2 pregrade za novcanice i 14 odeljaka za kreditne kartice, licnu kartu, fotografije i sl. Dimenzije sklopljenog novcanika su: 10.5x9 cm. Novcanik je braon boje.

Muski kozni novcanik TONY BELLUCCI
MADE IN ITALY

520-286


-

Bez obzira na vaš stil, kožni novčanik je klasičan dodatak koji uvek izgleda odlično. Ali sa toliko različitih tipova i stilova dostupnih kožnih novčanika, kako da znate koji je pravi za vas?
Na tržištu su dostupni brojni stilovi kožnih novčanika.
Koža je popularan izbor za novčanike jer izgleda lepo i izdržljiva je. Postoji mnogo vrsta kože, od govedje do egzotične kože, tako da možete pronaći novčanik koji odgovara vašem stilu. Koža je čvrsta i otporna na habanje, tako da će zaštititi vaše dragocenosti od oštećenja.
Međutim, koža zahteva određenu pažnju kako bi se sprečilo da se isuši ili popuca, tako da morate znati kako pravilno očistiti kožni novčanik. Uz malo truda možete uživati u svom kožnom novčaniku dugi niz godina.
Veličina vašeg novčanika treba da bude zasnovana na tome koliko treba da nosite sa sobom na dnevnoj bazi. Ako vam je potrebno samo nekoliko kartica i nešto gotovine, onda bi tanak novčanik na dva preklopa bio dobar izbor.
Kada birate kožni novčanik, treba da uzmete u obzir i karakteristike koje su vam potrebne. Neke uobičajene karakteristike koje treba tražiti su:
Pregrade za kartice: pregrade za kartice su važni ako niste osoba sa gotovinom i želite da možete da skladištite više kartica u svom novčaniku.
Odeljak za gotovinu: Novčanici uglavnom imaju dva odeljka za gotovinu, ali uvek možete pronaći novčanik sa manje ili više pregrada koliko vam je potrebno.
Džep za novčiće: Neki od nas vole da budu dodatno organizovani i da imaju mesta za sve, pa biste možda želeli da potražite novčanik sa džepom za novčiće.
Sada kada znate stvari koje treba uzeti u obzir pri izboru novčanika, spremni ste da izaberete savršen kožni novčanik za sebe ili kao poklon.

Muski novcanici, kozni novcanici, kozni novcanik, muski, za muskarce, prodaja, cene, cena, cijena, beograd, vranje, leskovac, beograd
Muski novcanici, kozni novcanici, kozni novcanik, muski, za muskarce, prodaja, cene, cena, cijena, beograd, vranje, leskovac, beograd

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE