- veliki, izbor, kozne, galanterije, povoljno, jeftino, novcanik, novcanici, neseser, neseseri, zenski, za zene, muski, za muskarce, cena, cene, cenovnik, prodaja, Beograd, Novi Sad, Nis, Negotin

MUSKI NOVCANICI (#541)

  • Tip: Muski kozni novcanik
  • Boja: Braon novcanik
Muski kozni novcanik je izradjen od prirodne koze. Sadrzi 2 pregrade za novcanice, 14 dzepova za kreditne kartice, licnu kartu, fotografije i sl. Dimenzije sklopljenog novcanika su: 9x11.5 cm. Novcanik je braon boje.

GR 372 - 11

Prava moć kožnog novčanika je nešto što mnogi ljudi još nisu otkrili. Za mnoge ljude, novčanik je samo predmet koji drži njihove osnovne stvari na jednom mestu. Što je tačno, ali to je samo funkcija novčanika.A ima još mnogo toga kada je u pitanju odabir pravog kožnog novčanika za vas. Pažnja kada ulažete u muški novčanik ne samo da može zadovoljiti vaše potrebe na pravi način, već može značajno poboljšati vaš stil i pokazati vas u pravom svetlu.
Novčanik, kao i svaki drugi odevni predmet, može mnogo reći o vama i vašem ličnom stilu. Novčanik je neophodan dodatak koji može biti ne samo modni izraz, već je i zgodan predmet. Gde još možete da sakrijete sve svoje kartice, lične karte, gotovinu, fotografije porodice itd.? Dakle, kada je u pitanju izbor savršenog muškog novčanika , treba uzeti u obzir nekoliko stvari.
● Materijal
● Veličina novčanika
● Pregrade novčanika
Postoji mnogo materijala koji se mogu koristiti za izradu novčanika. Od pamuka, poliestera i platna do materijala za koji svi znamo da je, verovatno najbolji na tržištu, koža . I da budemo potpuno iskreni, ništa ne može pobediti sofisticiranost i vrednost kožnog novčanika . Odlična stvar kod kožnih novčanika je to što dopunjuju bilo koju vrstu stila. Kako to? Pa, oni su ono što modni stručnjaci nazivaju aksesoarima u minimalističkom stilu, što znači da jednostavan, uredan, kožni novčanik govori toliko glasno da vam nikakav drugi dodatak praktično i ne treba. Kožni novčanik je takođe tip novčanika koji savršeno ide uz svaku priliku. Od ležernog do formalnog, savršeno će se slagati sa svakim odevnim predmetom koji posedujete.
Kada je u pitanju odabir prave veličine vašeg kožnog novčanika, to obično zavisi od vaših ličnih preferencija. Ali, postoji nekoliko prednosti manjih novčanika u odnosu na velike. Prvo, veliki novčanici zauzimaju mnogo prostora, a ako ste vrsta muškarca koji voli da stavlja svoj novčanik u džep, veliki možda nije najbolja opcija. Štaviše, veliki novčanici mogu stvoriti izbočinu i pokvariti vaš formalni izgled.
Dakle, da biste zapravo odabrali pravu veličinu svog novog kožnog novčanika, očistite stari i stavite sve predmete koje ste ranije nosili u novčaniku. Izaberite samo stvari za koje znate da treba da uvek imate sa sobom. Materijal, boja, veličina i ukupan stil su važni faktori pri odabiru savršenog muškog novčanika . Svi su podjednako bitni deo odabira predmeta koji ćete najverovatnije imati dugo vremena.

veliki, izbor, kozne, galanterije, povoljno, jeftino, novcanik, novcanici, neseser, neseseri, zenski, za zene, muski, za muskarce, cena, cene, cenovnik, prodaja, Beograd, Novi Sad, Nis, Negotin
veliki, izbor, kozne, galanterije, povoljno, jeftino, novcanik, novcanici, neseser, neseseri, zenski, za zene, muski, za muskarce, cena, cene, cenovnik, prodaja, Beograd, Novi Sad, Nis, Negotin

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE