- kozna galanterija, za muskarce, posao, novcanik, novcanici, kozne torbice, torbe, tasne, privesci, omoti, futrole, za pasos, kreditne, vizit karte, cekove, fotografije, cene, cena, cijena, cenovnik, Zajecar, Pirot, Vranje, Leskovac, Aleksinac, Trstenik

MUSKI NOVCANICI (#543)

  • Tip: Muski kozni novcanik
  • Boja: Braon kozni muski novcanik

Muski kozni novcanik sa kopcom je izradjen od prirodne koze. Sadrzi 2 pregrade za novcanice, dzep za sitan novac, 10 odeljaka za kreditne kartice, licnu kartu, fotografije i sl, kao i 2 dzepa odvojena rajsferslusom. Dimenzije sklopljenog novcanika su:11.5x9cm. Novcanik je braon  boje. 

T 102-896

TONY BELLUCCI
MADE IN ITALY

Ako ste muškarac koji sa sobom treba da nosi gotovinu, kreditne kartice i ličnu kartu, imate nekoliko opcija:

*Možete dobiti torbu za rame.

*Možete nositi torbu.

*Možete nositi ranac.

Problem je u tome što, ako ste kao većina muškaraca, ne koristite ništa od toga. I dok postoji argument da je paketić za lepršave prilično odličan, velike su šanse da nećete uskoro kupiti jedan od njih.

 

Novčanici izgledaju cool. Oni su takođe zgodni. Izvadite ga iz džepa i  imate pristup svom novcu. U poređenju sa torbama i torbicama, gde ljudi često moraju da kopaju da bi pronašli svoj novac i kartice ispod gomile smeća, novčanik je prilično koristan.

Ali većina novčanika je takođe neudobna. Ponekad veoma neprijatno. U zadnjem džepu, veliki novčanici otežavaju sedenje i mogu da vam otežu pantalone. U prednjem džepu novčanici izgledaju čudno, čine da vam pantalone budu uže, a mogu se čak i zameniti sa drugim stvarima.

Postoji razlog zašto toliko muškaraca nosi alternativu, kao što su kopče za novac, uprkos činjenici da su kopče za novac mnogo manje korisne i sklone gubitku.

 

Problem nije u novčaniku. Problem je u debljini novčanika. Razlog zašto većina muškaraca ne voli svoj novčanik je taj što je većina novčanika glomazna i nije baš udobna za redovnu upotrebu. Loše su za vaša leđa kada su u zadnjem džepu, a ogromna rana na oku u prednjem džepu.

 

 

kozna galanterija, za muskarce, posao, novcanik, novcanici, kozne torbice, torbe, tasne, privesci, omoti, futrole, za pasos, kreditne, vizit karte, cekove, fotografije, cene, cena, cijena, cenovnik, Zajecar, Pirot, Vranje, Leskovac, Aleksinac, Trstenik
kozna galanterija, za muskarce, posao, novcanik, novcanici, kozne torbice, torbe, tasne, privesci, omoti, futrole, za pasos, kreditne, vizit karte, cekove, fotografije, cene, cena, cijena, cenovnik, Zajecar, Pirot, Vranje, Leskovac, Aleksinac, Trstenik

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE