- Crveni kozni novcanici, novcanik, zenski, prodaja, online, cene, cena, beograd, novi sad, online, kupovina

ZENSKI NOVCANICI (#422)

  • Cena: 5.800 RSD - 50 EUR
  • Tip: Crveni zenski kozni novcanik
  • Boja: Crvena

Ženski kožni novčanik je izrađen od prirodne goveđe kože. Sadrži 2 pregrade za novčanice,posebnu duplu pregradu za sitan novac,8 džepova za kreditne kartice,dokumenta,fotografije i sl. 4 duže pregrade za dodatne kartice ili neka veća dokumenta. Dimenzije sklopljenog novčanika su 15,5 x 10 cm. Novčanik je crvene boje. Usled efekta blica,boja na slikama može odstupati od stvarne boje proizvoda.

 

T855.282 red


Kako odabrati pravi ženski novčanik?
Gotovo je nemoguće pronaći pravi novčanik. Iako mnogi od njih imaju neke kvalitete da budu idealni,retko postoje novčanici koji imaju sve kvaliete da budu savršeni. Dakle ako pronađete savršen novčanik za sebe,držite ga i nikada ga ne puštajte,ali ako ga još niste pronašli,mi smo tu da Vam pomognemo. 

Šta tebate uzeti u obzir pre nego što odaberete savršen novčanik za sebe?

Prilikom odabira ženskog novčanika prvi faktor koji treba uzeti u obzir je kako ćete ih koristiti? Izbor novčanika za ženu zavisi uglavnom od načina života te osobe. Postoji ultra tanak novčanik koji se uklapa u Vaš prostor,postoji putni novčanik sa prostorom za osnovne putne isprave,a tu je i veliki novčanik za svakodnevnu upotrebu. Uz stalno prebacivanje sigurno ćete zaboraviti nešto važno u procesu. Zato bi trebaalo pronaći onaj koji će rešiti svrhu svake prilike. 

Tipovi novčanika

*Harmonika novčanik
Tip koji se lako sklapa,ali je i dovoljno velik da primi više stvari nego što mislite kada ga otvorite. To je odličan izbor ženskog novčanika za one koje žele da nose mnogo kartica,ali ne žele da svoju torbu čine glomaznom. 

*Novčanik sa tračicom
Novčanik dizajniran za držanje papirnog novca. Ako volite novčanik za nošenje samo papirnih novčanica izaberite novčanik sa rasferšlusom tako da se može bezbrižno nositi.

*ID novčanik
Lični novčanik mali za držanje novca i možda nekoliko kartica. Po njegovom imenu možete i zaključiti da to nije nešto što bi trebalo biti glomazno. To je dobra opcija za žene koje ne žele da nose glomazne torbe . Dodatna prednost ovog novčanika je što se može lako uklopiti u sve veličine torbica. 

BUDITE SIGURNE U SVOJ IZBOR I UVEK ODABERITE KOŽNE NOVČANIKE KOJI ĆE IMATI TRAJANJE DUGI NIZ GODINA.  

Crveni kozni novcanici, novcanik, zenski, prodaja, online, cene, cena, beograd, novi sad, online, kupovina
Crveni kozni novcanici, novcanik, zenski, prodaja, online, cene, cena, beograd, novi sad, online, kupovina

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE