- novcanik, novcanici, kozna galanterija, omoti za pasos, licna dokumenta, za sitan novac, kreditne kartice, fotografije, neseseri, od prirodne koze, prodaja, Beograd, cena, cene

ZENSKI NOVCANICI (#539)

  • Cena: 5.800 RSD - 50 EUR
  • Tip: Zenski kozni novcanik
  • Boja: Crveni novcanik

Ženski kožni novčanik je izrađen od prirode kože. Novčanik sadrži 3 velike pregrade. U prvoj imaju 4 džepa za kartice,dve veće pregrade za dodatna dokumenta,ima i pregradu za fotografije dimenzija 10 x 6 cm. Srednja pregrada sa rajsferlusom služi za sitan novac. U trećoj ima pregrada za krupne novčanice, 6 džepa za kartice i dodatne 4 veće pregrade. Dimenzije skopljenog novčanika su 13 x 10 cm. Novčanik je crvene boje.

 

T808.282 redKao što je opšte poznato svaka žena ima maniju kupovine. Neka malo više neka malo manje. Neke stvari kupujemo,a da nam naravno nisu ni potrebne,ali jedna stvar koja treba svima je novčanik. To je predmet koji svi koristimo i koji nam je jako potreban da ne bi gubili novac i dokumente. 

Zašto nam je potreban novčanik?

Svaka žena ima naravno tašnu, a u njoj imamo sto jednu stvar, dokumente,novac,kartice,lojaliti kartice,šminku.... Novčanik je u svom tom haosu jako značajan. Ukoliko nosite samo kartice Vama je onda potrebna futrola za kartice,ukoliko nosite i novac,tu Vam je potreban kvalitetni kožni novčanik. Postoje veći i manji novčanici,u zavisnosti koliko dokumenata nosite toliko prostora u novčaniku i izaberite. 
Novčanik uvek mora biti uredan bez nepotrebnih papirića. Kao što ste do sada verovatno čuli bezbroj puta da sredjen novčanik privlači novac,za razlliku od novčanika koji su uvek u haosu. 

Zašto je važno kupiti kvalitetan kožni novčanik?

Kožni novčanik kupite jednom i verujte mi mirni ste dugi niz godina. Dok će Vam druga opcija zahtevati jako brzu zamenu. Uvek birajte kvalitet iako ima veću cenu,mnogo Vam je to bolja opcija nego da kupujete nekvalitetne novčanike koje će te morati da zamenite u naredna dva meseca,tako da to trebate sagledati pravim očima. Najbolja opcija Vam je da izaberete kožni novčanik odličnog kvalitetaa i bićete prezadovoljni izborom.


Zašto baš koža?

Koža je najbolji prirodni materijal i najdugotrajniji. Kada kupite proizvod od kože,Vi ste godinama mirni i ne razmišljate o zameni. Govedja koža je jako kvalitetna,ne može se izdeformisati,iskidati,ne ispušta boju,može podneti vlažnost. Najbitnije je da nije kruta i traje godinama.

ZATO POSVETITE VREME POTRAZI KVALITETNOG KOŽNOG NOVČANIKA ,BIĆETE SIGURNO PREZADOVOLJNI.
novcanik, novcanici, kozna galanterija, omoti za pasos, licna dokumenta, za sitan novac, kreditne kartice, fotografije, neseseri, od prirodne koze, prodaja, Beograd, cena, cene
novcanik, novcanici, kozna galanterija, omoti za pasos, licna dokumenta, za sitan novac, kreditne kartice, fotografije, neseseri, od prirodne koze, prodaja, Beograd, cena, cene

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE