Popularne pretrage

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

1. Gde mogu da kupim Vaše proizvode?
Naša maloprodajna radnja se nalazi u Ustaničkoj 189, TC Konjarnik, na 2.spratu, lokal 14b.

2. Da li su svi proizvodi od kože?
Svi naši proizvodi (novčanici - muški i ženski, futrole za kartice i dokuemnta, futrole za         pasoš, muške torbice, muške poslovne tašne) izrađeni su od prirodne goveđe kože, visokog kvaliteta. 

3. Od koje vrste kože su izrađeni Vaši proizvodi?
Svi naši proizvodi (novčanici - muški i ženski, futrole za kartice i dokumenta, futrole za         pasoš, muške torbice, muške poslovne tašne) izrađeni su od prirodne goveđe kože, visokog kvaliteta. 

4. Da li su Vaši proizvodi ručno izrađeni?
Naši proizvodi (muški kožni novčanici, futrole za kartice i dokumenta, omoti za pasoš, muške kožne torbe, muške poslovne tašne...) u svim svojim oblicima, bojama i veličinama, predstavljaju ogledalo uspešnog muškarca sa stavom. Rađene su sa brigom i pažnjom, ručno, od najkvalitetnijih vegetabilno štavljenih goveđih koža. HAND MADE

5. Da li je u pitanju domaća proizvodnja?
Naši proizvodi su isključivo iz uvoza, iz Italije, Turske...

6. Da li su Vaši proizvodi brendirani?

TONY BELLUCI   MADE IN ITALY

BOND                   MADE IN TURKEY

GRASS                  MADE IN TUREY


7. Na koji način mogu da poručim Vaše proizvode?

Proizvode koje želite da kupite na gras-leather.com - možete kupiti na tri načina -  putem sajta (ONLINE), telefonom ili doći u naš prodajni objekat koji se nalazi u Ustaničkoj 189/14b.

  •  NARUČIVANJE PUTEM SAJTA - Online poručivanje

Kao i u klasičnoj prodavnici kožne galanterije, prvo je potrebno da na sajtu pronadjete proizvod koji želite da naručite, pomoću dugmeta koji se nalazi na svakoj stranici proizvoda sa desne strane KONTAKTIRAJTE NAS - upišete svoje ime, e mail i na delu gde piše tekst poruke upišete ime i prezime, adresu i kontakt tel. na koji ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati i obavestiti o načinu isporuke i raspoloživosti proizvoda.

  • NARUČIVANJE TELEFONOM

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite željeni proizvod putem sajta, na raspolaganju Vam je naručivanje telefonom. Na starnici svakog proizvoda nalazi se šifra artikla (npr.#111), koju bi trebalo da saopštite operateru da bi se izvršila porudžbina.

  •  NAČIN PLAĆANJA

UPLATNICOM NA ŠALTERU

Plaćanje uplatnicom na šalteru podrazumeva da nakon poručivanja iznos narudžbenice uplatite putem opšte uplatnice na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke. Ukoliko kupujete kao pravno lice na šalteru se popunjava nalog za prenos, detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e - maila neposredno prilikom poručivanja proizvoda. Pomenute podatke i detaljne instrukcije oko plaćanja uvek možete dobiti i pozivom na broj telefona  060/3471-696, od 10h do 17h.

  •  PLAĆANJE POUZEĆEM

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovini na ruke kuriru koji Vam donosi pošiljku.

  • TROŠKOVI DOSTAVE

Masa pošiljke   Cena dostave


  •  PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da urči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas, kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

U okviru naše online prodavnice grass-leather.com, na raspolaganju Vam je služba podrške, čiji je osnovni zadatak rešavanje svih nedoumica i pružanje neophodnih informacija našim klijentima. Ukoliko imate dodatnih pitanja molimo Vas da nas kontaktirate putem e maila grassbeograd@gmail.com, na svako Vaše pitanje odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.