Popularne pretrage

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

NACIN PLACANJA

UPLATNICOM NA SALTERU

Placanje uplatnicom na salteru podrazumeva da nakon porucivanja iznos narudzbenice uplatite putem opste uplatnice na salteru poste ili bilo koje poslovne banke. Ukoliko kupujete kao pravno lice na salteru se popunjava nalog za prenos, detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e maila neposredno prilikom porucivanja proizvoda. Pomenute podatke i detaljne instrukcije oko placanja uvek mozete dobiti i pozivom na br. tel.      Od 10h do 17h.

4. PLACANJE POUZECEM

Placanje pouzecem podrazumeva placanje iznosa sa narudzbenice prilikom preuzimanja posiljke, Placanje se vrsi u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi posiljku.

5. TROSKOVI DOSTAVE

Masa posiljke   Cena dostave

Do 0.5 kg         175 din.
Do 2 kg.           200 din.
Do 2-5 kg         230 din

6. PREUZIMANJE POSILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da urči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.