- kozne futrole za kartice, prodaja, Beograd, cena, cene, cenovnik, kozna galanterija

FUTROLA ZA DOKUMENTA I KARTICE (#609)

  Futrola za dokumenta i bank. kartice, futrola je izradjena od 100%  prirodne koze. Drzac za kartice i dokumenta sa kopčom sadrzi 4 pregrade za dokumenta i platne kartice, 2 pregrade za fotografije. Dimenzije futrole su 11.5x8.5cm.


  2022. je, pa se nadamo da će svi biti daleko od toga da pomisle da su muški držači kartica izbirljiva ili neozbiljna kupovina. Kao što će svaki muškarac sa stilom znati, silueta je sve – a prepun novčanik nikome nije doneo ništa.


  Većina muškaraca i dalje nerado nosi tašnu, zadovoljan je da natrpa džepove raznim osnovnim stvarima. Ali čak i ako ste strogo „bezgotovinski“ ili nemilosrdni sa računima, glomazni kožni dodaci će poremetiti i opteretiti čak i najveće stvari. Aerodinamičan, tanak držač kartica će, međutim, održati da vaša odeća izgleda onako kako je predviđeno – i podstaći vas da putujete lagano, što nikada nije loše.
  Naravno, u današnje vreme postoji mnogo stilova koje možete izabrati. Dakle, ako volite prijatno zveckanje novčića u džepu ili imate sklonost ka karticama lojalnosti, možete se odlučiti za nešto sa patentnim zatvaračem ili novčanik sa držačem za kartice (tanji dizajn preklop)

  Ako ste tipski tip u garderobi, jednostavan stil kože je pravi način. Odlučite se za elegantnu crnu ili nijanse braon boje koje će s godinama biti samo bolje; ili začinite stvari pop bojama, printovima ili personalizacijom. Kožne futrole za kartice  biće vredne ulaganja, ali heroji iz velikih ulica kao što je The Bond uvek prođu sa kvalitetnim osnovama sa ograničenim budžetom

  kozne futrole za kartice, prodaja, Beograd, cena, cene, cenovnik, kozna galanterija
  kozne futrole za kartice, prodaja, Beograd, cena, cene, cenovnik, kozna galanterija

  SLIČNI PROIZVODI

  IZDVAJAMO IZ PONUDE