- Crveni novcanik, zenski, muski, kozni, platneni, sportski, pismo, torba, tasna, za dokumenta, kartice, platne, licnu kartu, mona, prodajem

ZENSKI NOVCANICI (#470)

  • Cena: 2.900 RSD - 25 EUR
  • Tip: Zenski novcanik - Kozni
  • Boja: Zeleni zenski novcanik

Ženski novčanik je izrađen od prirodne goveđe kože. Sadrži 2 pregrade za novac,5 dzepova za kartice,dokumenta itd… dzep za sitan novac. Dimenzije sklopljenog novčanika su 10 x 9,5 cm. Novčanik je maslinasto zelene boje. Usled efekta blica,boja na slikama može odstupati od stvarne boje proizvoda.

 

555.217 khaki

Od kvaliteta do izgleda novčanika, postoji mnogo opcija za izbor, zar ne? Ali postaje još komplikovanije kada morate da odlučite koju boju novčanika treba da nabavite. Za to nema potrebe da opterećujete svoj um. Samo nastavite da čitate!
Novčanici dolaze u mnogim bojama, uključujući crvenu, crnu, braon i zelenu. Izbor jednog od najboljih je izazovan zadatak. Kada razmišljate o feng šuiju, novčanik zelene boje funkcioniše kao magnet za novac koji će povećati vaše bogatstvo i doneti više mogućnosti. Feng šui vam daje moć da stvari funkcionišu onako kako vi želite. To se takođe odnosi na izbor boje novčanika, a ako možete da izaberete odgovarajuću boju novčanika za sebe, možda ćete moći da katalizujete svoje bogatstvo.
Novčanik koji ide uz vaš stil takođe ne bi bio loša ideja. Počnite da tražite uobičajene boje koje često nosite i izaberite jednu za svoj novčanik. Ako vam se više sviđaju neutralne boje, odgovara braon novčanik. S druge strane, ako je vaš izbor svaki put drugačiji, pokušajte da svoj novčanik nabavite u crnoj boji, jer će ići uz gotovo svaku odevnu kombinaciju. Možete čak dobiti i onaj koji odgovara vašem kaišu.
Ako vas boja novčanika ne čini srećnim, koja je svrha kupovine? Zapitajte se, svaki put kada izvadite novčanik da biste platili račune, da li želite da to učinite teška srca ili sa prijatnim osećanjem? Boja vam mora odmah podići raspoloženje ako je u stvari ona koju želite da pogledate. Inače, bilo koja boja ne bi napravila takvu razliku. Iz tog razloga pokušajte da nabavite novčanik koji vam prija kad god ga pogledate.
Poslednji faktor koji treba uzeti u obzir je kako želite da izgledate kada izvadite novčanik. Možda ste čuli da boja vašeg novčanika mnogo govori o vašoj ličnosti. Dakle, da biste igrali na sigurno, morate razmišljati o svom imidžu kao o bitnom aspektu prilikom odabira boje novčanika.
Bez obzira da li želite da privučete novac, sreću ili prosperitet, ovi saveti će vam nesumnjivo pomoći u tome. Na kraju, novčanik koji dobro izgleda je sve što je važno!

Crveni novcanik, zenski, muski, kozni, platneni, sportski, pismo, torba, tasna, za dokumenta, kartice, platne, licnu kartu, mona, prodajem
Crveni novcanik, zenski, muski, kozni, platneni, sportski, pismo, torba, tasna, za dokumenta, kartice, platne, licnu kartu, mona, prodajem

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE