- zenski kozni novcanik, crveni, roze, crni, elegantni, brendirani, firmirani, od prirodne koze, cena, cene, cenovnik, Beograd, Novi Sad, Nis, Kragujevac

ZENSKI NOVCANICI (#538)

  • Cena: 5.800 RSD - 50 EUR
  • Tip: Zenski kozni novcanik dvobojni
  • Nema na stanju

Ženski kožni novčanik je izrađen od prirode kože. Novčanik sadrži 3 velike pregrade. U prvoj imaju 4 džepa za kartice,dve veće pregrade za dodatna dokumenta,ima i pregradu za fotografije dimenzija 10 x 6 cm. Srednja pregrada sa rajsferlusom služi za sitan novac. U trećoj ima pregrada za krupne novčanice, 6 džepa za kartice i dodatne 4 veće pregrade. Dimenzije skopljenog novčanika su 13 x 10 cm. Novčanik je narandzaste boje spolja,unutrašnjost mu je siva.

 

T808. 1268-1032Kada je u pitanju kupovina odličnog kožnog novčanika za žene, postoji mnogo sličnosti. Baš kao i muškarcima, ženama su potrebni čvrsti novčanici koji daju izjavu o njihovom stilu, a potrebni su im novčanici koji imaju smisla za njihov svakodnevni život. Ali žene će možda verovatnije baciti svoj novčanik u torbicu ili torbu i možda će morati da nose više od muškaraca.
Kožni novčanici za žene imaju tendenciju da budu veći od kožnih novčanika za muškarce, velikim delom zato što novčanik služi kao višenamenski alat za žene, a ne samo kao osnovni držač kartice. Evo šta treba da znate da biste izabrali najbolje kožne novčanike za žene. Novčanici su vitalni predmet za svakodnevno nošenje. Oni štite neverovatno vredne predmete, uključujući identifikacione dokumente, debitne i kreditne kartice i gotovinu. Dakle, poslednja stvar koju neko želi je da im se novčanik raspadne. Novčanici od pune kože izrađeni su od gornjeg dela životinjske kože. Iako će koža postati elastičnija tokom godina, neće se pokvariti ili raspasti. Ali izdržljivost kožnih novčanika svodi se na više od samo kvaliteta kože koja se koristi. Ručno šiveni novčanici imaju veliku prednost u odnosu na mašinski šivene novčanike. Sedlasti šavovi stvaraju čvrst šav između dva komada kože, osiguravajući da se vaš novčanik neće pocepati ili raspasti.
Kada razmišljate o bitnoj stvari koju morate da zgrabite u trenutku i da nosite sa sobom tokom dana, pogodnost je glavni faktor. Zato mnogi muškarci biraju tanke novčanike sa prednjim džepom; super ih je lako staviti u džep na izlazu. Žene imaju različite potrebe kada je u pitanju pronalaženje prikladnog novčanika. Jedan od razloga za to je činjenica da, češće ženska odeća nema džepove. Dakle, zgodan novčanik za ženu nije nužno tanak novčanik. Umesto toga, to je novčanik koji se može ubaciti u torbicu dok nosi sve što joj je potrebno, ili je to novčanik koji dolazi sa kaišem za ručni zglob. Iz tog razloga, novčanici za žene imaju tendenciju da budu veći od novčanika za muškarce.
Estetika ženskog novčanika mnogo govori o tome ko je ona i do čega joj je stalo. Crni kožni novčanik može reći da je žena poslovni profesionalac i da želi da se sve poklopi, dok duhovita trešnja koja ima prelepu ružičastu nijansu privlači mnoge žene.

zenski kozni novcanik, crveni, roze, crni, elegantni, brendirani, firmirani, od prirodne koze, cena, cene, cenovnik, Beograd, Novi Sad, Nis, Kragujevac
zenski kozni novcanik, crveni, roze, crni, elegantni, brendirani, firmirani, od prirodne koze, cena, cene, cenovnik, Beograd, Novi Sad, Nis, Kragujevac

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE