- zenski novcanik, novcanici, kozni, za kartice, za poklon, povoljno, crni, braon, crveni, roze, krem, kvalitetan, elegantan

ZENSKI NOVCANICI (#436)

  • Cena: 4.800 RSD - 40 EUR
  • Tip: Zenski novcanik
  • Boja: Braon kroko novcanik

Ženski kroko novčanik od prirodne goveđe kože visokog kvaliteta. Sastoji se iz dva dela. Deo sa rajsferslusom za sitan novac,i deo koji sadrži 2 pregrade za krupan novac,12 dzepova za kartice,dokumenta,fotografije, itd… 3 mrežasta džepa za dodatne papire.Dimenzije sklopljenog novčanika su 12,5 x 8,5 cm. Novčanik je braon kroko boje.Usled efekta blica boja na slikama može odstupati od stvarne boje proizvoda.

 

T876.355 brownGrass pravi novčanike različitih veličina. Ali jedan od proizvoda po kojima smo najpoznatiji je mini novčanik za žene – onaj koji može diskretno da stane u džepove onih koji ne žele da nose tašnu, ili onih koji jednostavno ne žele veliki i glomazni ženski novčanik .

Mini novčanici za žene – zašto je pravi novčanik bitan

Tokom protekle decenije došlo je do velikog pomaka u broju žena koje se zalažu za pantalone sa džepovima. Mnoge ženske pantalone su i dalje bez džepova (ieesh), ali kompanije za odeću konačno počinju da se trude da stave više džepova u ženske pantalone, pa čak i haljine i suknje.

Ipak, problem je što ovi džepovi i dalje nisu kao muški džepovi. Nisu dizajnirani da rukuju predmetima kao što su telefoni i novčanici:

*Oni su kraći – većina ženskih džepova je čak 50% kraća od muških džepova.

*Tanji su – većina ženskih džepova je uža od muških.

*Uže su – Većina ženskih pantalona su dizajnirane da budu uže i prileže više od muških pantalona.

 

Većina novčanika dizajniranih da stanu u džep neće čak ni stati u džepove većine žena, a čak i ako se to dogodi, novčanik će biti velik, glomazan i istaknut. Svima koji vas gledaju biće očigledno da nosite novčanik. To je i lose bezbednosno i estetsko pitanje.

 

Kako funkcionišu naši tanki ženski novčanici?

 

U Grass  proizvodnji pravimo mini novčanike za žene koji su daleko diskretniji i udobniji. Napravljeni od najlona ili kože, ovi novčanici su dizajnirani da odgovaraju osnovnim stvarima:

*Kreditne kartice

*ID

*Novac

 

Manji ženski novčanik je u svakom slučaju bolji I za žene koje nose manje tašne,s obzirom da tašna zna biti jako mala,manji novčanik Vam daje prostora da pored nega Vam mogu stati I još neke sitnice. U našoj punidi imamo novčanike raznih veličina I dezena.

zenski novcanik, novcanici, kozni, za kartice, za poklon, povoljno, crni, braon, crveni, roze, krem, kvalitetan, elegantan
zenski novcanik, novcanici, kozni, za kartice, za poklon, povoljno, crni, braon, crveni, roze, krem, kvalitetan, elegantan

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE