- zenski novcanik, novcanici, kozni, za kartice, za poklon, povoljno, crni, braon, crveni, roze, krem, kvalitetan, elegantan

ZENSKI NOVCANICI (#433)

  • Cena: 5.800 RSD - 50 EUR
  • Tip: Zenski novcanik
  • Boja: Bež novcanik

Ženski kožni novčanik od prirodne goveže kože. Sadrži pregradu za novčanice, 2 džepa za sitan novac,10 džepova za kreditne kartice,dokumenta,fotografije itd… 4 srednje veličine pregrade gde možete staviti nešto od bitnije veće dokumentacije. Dimenzije sklopljenog novčanika su 15,5 x 10 cm. Novčanik je bež boje.Usled efekta blica,boja na slikama može odstupati od od stvarne boje proizvoda.

 

T853-2019 open

Dakle, želite da privučete više bogatstva i sreće u svoj život? Zakon privlačnosti, a posebno privlačenje bogatstva, je sve veća praksa i način da donesete dodatno bogatstvo i sreću na svoj način. Možemo početi tako što ćemo istražiti kako vaš novčanik ima kapacitet da pokrene ceo proces.
Feng šui, bukvalno preveden kao "vetar-voda", je drevna filozofija i praksa uređenja objekata kako bi se optimizovao tok energije i stvorila ravnoteža i harmonija između čoveka i okoline. Rečeno je da neko može poboljšati ove tokove kako bi sebi i svojoj porodici privukao više bogatstva, sreće i dugog života. Jedna ključna oblast fokusa u Feng Šuiju uključuje bogatstvo, sreću i dobijanje više novca u vašem životu. A aspekt privlačenja bogatstva je način na koji upravljate svojim novčanikom. Feng Šui vas može uputiti kako da stvorite bolji protok novca u novčaniku i svom životu.
Ako želite da iskoristite moć Feng Šuija da biste privukli bogatstvo i sreću, boja vašeg novčanika je veoma važna. Hajde da pogledamo u nastavku najčešće boje i kako one rade sa ovom praksom:
Crna je veoma popularna boja za novčanike i na sreću, ovo simbolizuje prosperitet i bogatstvo. Ako želite da unapredite svoju karijeru ili uvećate svoje bogatstvo povezano sa poslom, ovo je idealna boja za vas.
Plava je simbol vode i predstavlja ideju da voda otiče, što je simbol protoka vode i teško je zadržati, što utiče na vaše finansije i novčanu sreću. Zbog toga se plava ne preporučuje kao boja novčanika ako odlučite da sledite filozofiju Feng Šuija.
Kako smeđa predstavlja zemlju, to je boja koja promoviše i podstiče štednju. Ako želite da budete pametniji u štednji ili započnete novi režim štednje, smeđa je idealna boja novčanika.
Veruje se da zeleni novčanici promovišu mogućnosti prihoda. Zbog toga se zeleni novčanik preporučuje preduzetnicima koji traže ideje i nove mogućnosti.
Žuta je takođe odličan izbor za boju novčanika jer je takođe direktno povezana sa uštedom. Ako jednostavno želite da povećate svoje bogatstvo, pastelno žute su najbolje.
U kineskoj filozofiji, crvena predstavlja vatru koja na kraju zapaljuje bogatstvo, tako da nije dobra preporuka da boja novčanika poveća vaše izglede za bogatstvo.
Iako bi ružičasta kao boja za vaš novčanik mogla privući novog ljubavnika, to nije boja koju Feng Šui preporučuje za privlačenje bogatstva.
Kako ružičasta predstavlja ljubav, ljubičasta se takođe nalazi u ovoj zagradi prema drevnom sistemu verovanja Feng šuija, tako da iako je prelepa boja za vaš novčanik, nije povezana sa stvaranjem bogatstva.

zenski novcanik, novcanici, kozni, za kartice, za poklon, povoljno, crni, braon, crveni, roze, krem, kvalitetan, elegantan
zenski novcanik, novcanici, kozni, za kartice, za poklon, povoljno, crni, braon, crveni, roze, krem, kvalitetan, elegantan

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE