- Zenske-tasne-torbe-prodaja-cene-cena-online-cijena-za-zene-novcanici-kozni-od-koze-muski-crni-novcanik-novcanici

ZENSKE TASNE (#396)

  • Boja: ljubicasta zenska tasna
  • Nema na stanju

Zanimljivosti

6 kultnih torbi posvećenih ženama koje su ih proslavile

Imati poznati potpis na torbi intimna je želja svake zene, a imati torbu sa svojim potpisom odnosno vlastitim imenom san svake poznate dame. Donosimo vam 6 muza čiji je modni san postao stvarnost.

Jane  Birkin - Hermes
Nijedna torba nije uspela dostići status kultne Birkinice. Od 1981. godine kada je kreativni direktor Hermesa Jean-Louis Dumas nakon leta avionom osmislio preklopom i 'sigurnosnim' remenom najpoželjniju torbu svih vremena. Glavni 'krivac' za baš takav oblik torbe je Jane Birkin pored koje je sedeo u avionu. Tako je trendovima neopterećena glumica postala deo globalne pomame ultra bogatih žena spremnih na modni dodatak čekati mesecima i za nju izdvojiti oko 150.000 dolara, zavisno o veličini i materijalu. 

Grace Kelly – Hermes
Ova tradicionalna francuska modna kuća poznata pre svega po modnim dodacima izrađenima od kože još je jedan model torbe posvetio poznatoj dami čiji je stil sinonim elegancije i ženstvenosti, Grace Kelly. Za ručnu izradu jednog primerka potrebno je 18 sati. Dizajnirana je 1935. godine, ali punim plućima je zaživela kada je princeza od Monaka njome sakrila trudnički stomak u vreme kada još nije bilo objavljeno da je u drugom stanju.

Sophia Loren – Salvatore Ferragamo 
Jennifer Aniston i Katie Holmes ljubitelji su jednostavne torbe 'Sofia' s kratkom ručkicom posvećenoj filmskoj divi Sophii Loren. Njenom lepotom i karakterom bio je opčinjen Salvatore Ferragamo te joj posvetio torbicu čija se silueta, gotova kao i glumičina, s godinama nije menjala.

Alexa Chung – Mulberry 
Kako poznato ime može biti spasonosna injekcija prihodu najbolje dokazuje TV voditeljica i manekenka Alexa Chung. Veliki i mali 'Alexa' model prozvan njoj u čast činili su 30 posto ukupne prodaje modne kuće 'Mulberry' koja je mudro iskoristila njenu popularnost 2010. godine i hipsterski trend te u različitim bojama dizajnirala ženstvenije verzije torbica inspiriranih muškim aktovkama.

Brigitte Bardot – Lancel
Dok su ostale torbe izrađene od kože najrazličitijih vrsta kože, od nojeve do zmijske, Lancel je poštujući osveštenost Brigitte Bardot dizajnirao torbicu izrađenu od tvida i eko kože. Osim što se ovaj brend odlučio za tkanine zbog poštovanja glumičine predanosti borbi za prava životinja, zbog mekoće teksture lakše oslikavaju obrise zvezdinih oblina. Vrckave kićanke ukras su koji asocira na pletenice koje je Brigitte obožavala nositi u vreme najveće slave.

Sarah Jessica Parker – Fendi
U seriji 'Seks i grad' Sarah Jessica Parker glumila je Carrie Bradshaw, zavisnicu o cipelama i torbicama. Jednu torbicu skoro nikada nije ispuštala iz ruke – model 'Baguette' modne kuće Fendi koji je zahvaljujući tome učvrstio svoju poziciju na listi najpopularnijih torbi na svetu. 

roze kozna zenska torba
Zenske-tasne-torbe-prodaja-cene-cena-online-cijena-za-zene-novcanici-kozni-od-koze-muski-crni-novcanik-novcanici
Zenske-tasne-torbe-prodaja-cene-cena-online-cijena-za-zene-novcanici-kozni-od-koze-muski-crni-novcanik-novcanici

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE