- Zelena muska torba, maslinasto zelena kozna torba, za posao, poslovna, od koze, kvalitetna, jeftina, beograd

MUSKE POSLOVNE TORBE (#652)

  • Cena: 18000 RSD - 150 EUR

Muska poslovna tasna sadrzi jednu veliku pregradu na rajsferslus sa dve manje pregrade unutra. Sa spoljasnje strane ima velika pregrada ,sa zadnje strane ima pregrada sa rajsferslusom i dodatak za kačenje na kofer. Torba je crne boje. Usled efekta blica boja se moze razlikovati od boje proizvoda uzivo. 

 

The Bond

 

Vrsta torbe koju odaberete će zaista biti najvažniji izbor koji pravite kada birate kvalitetnu torbu.

To je zato što kvalitet kože određuje svojstva koja će imati vaša torba. Što je viši kvalitet kože, to je duži životni vek torbe. Uvek mislimo da je dobra ideja tražiti torbu koja je napravljena da traje decenijama. Na taj način će vaša torba razviti karakter kako stari. Plus, zaista ćete dobiti najviše za svoj novac.

Stvarna životinja za koju idete je najpre važna. Što je koža deblja, to će obično trajati duže, ali i torba će biti teža. Bivolja koža će biti najdeblja i najteža. Ako želite maksimalnu preživljavanje, ovo će biti vaša najbolja opcija. Kozja ili čak krokodilska koža je prihvatljiva tanja koža koja je na svetlijoj strani. Goveđa koža je negde u sredini, dovoljno debela da zaista traje i dovoljno lagana za praktičnost..

Zelena muska torba, maslinasto zelena kozna torba, za posao, poslovna, od koze, kvalitetna, jeftina, beograd
Zelena muska torba, maslinasto zelena kozna torba, za posao, poslovna, od koze, kvalitetna, jeftina, beograd

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE