- Braon muska torba, maslinasto zelena kozna torba, za posao, poslovna, od koze, kvalitetna, jeftina, beograd

MUSKE POSLOVNE TORBE (#652)

  • Cena: 29900 RSD-260EUR
  • Boja: Braon

Muska prostrana poslovna tasna od brusene govedje koze sadrzi veliku unutrsnji pregradu sa strane manje pregrade za novcanik,telefon itd… sa spoljasnje strane ima dugacak dzep sa rajsferslusom i dva velika dzepa takodje sa rajsferslusom. Sa zadnje strane ima dugacka pregrada. Torba je podesive sirine. Uz torbu se dobija i kais da je mozete nositi preko ramena. Torba je braon boje. Usled efekta blica boja se moze razlikovati od uzivo boje proizvoda.

 

 

Vrsta torbe koju odaberete će zaista biti najvažniji izbor koji pravite kada birate kvalitetnu torbu.

To je zato što kvalitet kože određuje svojstva koja će imati vaša torba. Što je viši kvalitet kože, to je duži životni vek torbe. Uvek mislimo da je dobra ideja tražiti torbu koja je napravljena da traje decenijama. Na taj način će vaša torba razviti karakter kako stari. Plus, zaista ćete dobiti najviše za svoj novac.

Stvarna životinja za koju idete je najpre važna. Što je koža deblja, to će obično trajati duže, ali i torba će biti teža. Bivolja koža će biti najdeblja i najteža. Ako želite maksimalnu preživljavanje, ovo će biti vaša najbolja opcija. Kozja ili čak krokodilska koža je prihvatljiva tanja koža koja je na svetlijoj strani. Goveđa koža je negde u sredini, dovoljno debela da zaista traje i dovoljno lagana za praktičnost..

Braon muska torba, maslinasto zelena kozna torba, za posao, poslovna, od koze, kvalitetna, jeftina, beograd
Braon muska torba, maslinasto zelena kozna torba, za posao, poslovna, od koze, kvalitetna, jeftina, beograd

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE