- omot za pasos, reklamni materijal, kozni novcanici, kozni kaisevi, zenski kaisevi, muski kaisevi, poslovne torbe, zenske torbe, muske kozne torbice, kozna galanterija

OMOT ZA PASOS (#385)

  • Boja: crna

Futrola za pasos je izradjena od prirodne koze. Leva pregrada futrole za pasoš  ima 5 odeljaka za kartice (platne kartice, osiguranje, vizit karte). Takodje, sadrzi 2 dzepica za sim kartice. Futrola je standardnih dimenzija (biometrijski pasos). Crne je boje.192-281

Iako je lična bezbednost takođe važna kada putujete, trebalo bi da pazite i na svoj pasoš. Taj jedan dokument može značiti sve za povratak kući. Postoji dosta načina da se uverite da ne izgubite pasoš, ali šta je sa drugim načinima da ga zaštitite?

Za mnoge to znači omot za pasoš.

Poput dobrog novčanika, držač pasoša ili omot može se pokazati neophodnim za međunarodne putnike. Zašto? Zato što je dobar omot ili futrola jedan od najboljih alata za čuvanje vašeg pasoša bez obzira gde putujete.

Korica pasoša je u velikoj meri kao korice knjige. Obično će oba kraja pasoša kliziti u džepove sa obe strane korica. To je zgodan način da izbegnete oštećenje dokumenta.

I srećom, poklopac neće zauzimati dragoceno mesto u vašem koferu ili nastaviti dalje. Samo veličine vaše putne isprave, omot za pasoš se lako može spakovati sa ostatkom vaše putne opreme.

Za one putnike koji žele da im sve putne isprave izgledaju dobro, držač može biti i od plastike, kože i tkanine,alii nešto što je najdugotrajnije i najkvalitetnije je naravno kožna futrola za pasoš.

Većina putnika će znati određeni trenutak koji izaziva paniku na carini ili aerodromskom obezbeđenju. Potreban vam je pasoš, ali je zakopan u torbici ili torbi i nigde ga ne možete pronaći. Možda se pravi red iza vas ili počnete da brinete da u toj torbi nema pasoša. Iako se normalna korica možda neće izdvojiti u odnosu na torbu sa potrepštinama za putovanje, obojena koža na koricama mogu olakšati pronalaženje dokumenta.

Ovo je samo još jedan način da izbegnete neuredne ili prenatrpane putne torbe. Mnoge korice za pasoše sadrže dodatne džepove za držanje kreditnih kartica, ličnih dokumenata, novca ili dokumenata o vakcinaciji. To može ubrzati mnogo vremena provedenog na prikupljanju ovih predmeta i obezbediti bezbrižnost znajući da su svi na istom mestu.

Nestanak pasoša

To je nesrećan rizik kada nosite pasoš. Dokumenti imaju veliku vrednost na ilegalnim tržištima, što ih čini glavnom metom lopova.

Pokrivač zapravo može odvratiti te džeparoše. Ako tražite standardnu koricu pasoša, možda će prevideti vaš dokument koji ima lep dizajn ili drugačiji izgled zahvaljujući korici. Ta mala promena može biti razlika između sigurnog i ukradenog pasoša.

Nijedna država vas neće sprečiti da putujete bez omota za pasoš. Iako možda ne izgleda kao suštinski deo vaše putne opreme, navlaka se i dalje može pokazati korisnim u zaštiti vas, vaših ličnih podataka i vaših stvari.

omot za pasos, reklamni materijal, kozni novcanici, kozni kaisevi, zenski kaisevi, muski kaisevi, poslovne torbe, zenske torbe, muske kozne torbice, kozna galanterija
omot za pasos, reklamni materijal, kozni novcanici, kozni kaisevi, zenski kaisevi, muski kaisevi, poslovne torbe, zenske torbe, muske kozne torbice, kozna galanterija

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE