- novcanik, novcanici, muski, braon, kozni, od prirodne koze, kvalitetni, elegantni, brendirani, firmirani, prodaja, Beograd, glum up, carpisa

MUSKI NOVCANICI (#492)

  • Tip: Novcanik muski
  • Boja: Braon

Muski kozni novcanik je izradjen od prirodne koze. Sadrzi 2 pregrade za novcanice i 4 odeljka  za kreditne kartice, licnu kartu, saobracajnu sl kao i dzep za sitan novac. Dimenzije sklopljenog novcanika su: 10,5x9 cm. Novcanik je braon boje. 

Tony Bellucci Made in Italy 536-285

Svakom čoveku je potreban novčanik. Novčanici nisu samo produžetak nečijeg smisla za modu, već su i neophodan predmet za svakodnevno nošenje  oko stvari koje su vam potrebne da prođete kroz dan. S obzirom na to, kožni novčanici se često zanemaruju kada je u pitanju kultivacija garderobe. Evo svega što treba da znate o održavanju onog koji imate ili pronalaženju novog novčanika koji će ažurirati vaš izgled.

Zajedničke greške
Pre nego što pređemo na vrste i materijale novčanika, hajde da prvo razgovaramo o brizi o novčaniku. Jedna od prvih i najvećih grešaka koje možete da napravite i koja će zaista skratiti životni vek vašeg novčanika je da ga napunite do vrha. Hej, dobro za tebe ako imaš papir kao što je Al Pacino iz Lica sa ožiljkom :) , ali čak i on bi mogao imati koristi od sređivanja stvari. Novac je sjajno imati u svom tankom kožnom novčaniku, ali budite sigurni da je lak. Nosite sa sobom samo ono što vam je zaista potrebno. Uvek možete otrčati u banku i dobiti više gotovine kako ne biste imali debelu gomilu presavijenih novčanica koje kvare izgled vašeg modernog novčanika. Pored toga, ostavite novčiće kod kuće (ali držite četvrtine u automobilu za parkiranje) jer će oni dodati nepotrebnu težinu vašem novčaniku. 

Dakle, šta bi trebalo da bude u tankom novčaniku? Kažemo, neka bude jednostavno. Debitna kartica, kreditna kartica, lična karta i možda još jedna ili dve važne kartice su sve što treba da imate. Sve ostalo se može čuvati kod kuće ili u banci. Čak i ako imate gomilu kartica, razmislite o korišćenju držača za kartice ili futrole za kartice kako biste ih organizovali tako da možete imati najbolji minimalistički novčanik. Ne morate nužno da nosite svaku vizit kartu koju ste ikada dobili. Ne samo da ovo sprečava da vaš glomazni novčanik postane ružna izbočina u zadnjem džepu, već je i posedovanje najtanjeg mogućeg novčanika takođe bezbedna praksa u slučaju da se ikada izgubi ili ukrade.
Vrste novčanika
ako ste u potrazi za novim novčanikom, treba uzeti u obzir još nekoliko stvari. Izbor tipa novčanika je važan za stil koliko i za funkciju. Evo različitih tipova i nekih razmatranja koje treba uzeti u obzir.

Novčanici sa preklopom dolaze u dva osnovna tipa: novčanici sa dva preklopa i novčanici sa tri preklopa. Ovo su klasični novčanici koje biste povezali sa profesionalcem. Često su napravljeni od prave kože, privlačni su koliko i funkcionalni. Puna koža tankog dvoslojnog novčanika idealna je za funkcionalnost i lak pristup slotovima za kreditne kartice. Ovo su novčanici koji će najverovatnije imati ID prozor uprkos relativno tankom dizajnu, kao i standardnim džepovima za kartice i džepu za gotovinu. Kožni novčanik na dva preklopa je bezvremenski izbor i svakako najbolji izbor za svakog gospodina.
Super Slim Novčanici

Napravljeni samo za nekoliko kartica, super tanki novčanici, poznati i kao novčanici za kartice, rukavi za kartice i novčanici sa tankim preklopom, odličan su način da smanjite veličinu vašeg novčanika. Takođe imaju dodatnu prednost što gotovo ne ostavljaju utisak u vašem džepu, tako da neće pokvariti izgled vaših skrojenih pantalona, čak i ako ih koristite kao novčanik prednjeg džepa. Obično napravljeni od goveđe kože, ovi muški tanki novčanici i dalje zadržavaju svoj zreo izgled, a istovremeno smanjuju količinu. Ovi kožni držači kartica takođe imaju tendenciju da bolje zadrže svoj oblik, što ih čini dobrom alternativom klasičnim novčanicama.

Novčanici sa kopčom za novac su inkarnirani jednostavnost. Minimalistički dizajn je lak i efikasan način da nosite nekoliko kartica ili novčanica za brzi pristup, a lepo se uklapaju u džep na grudima sakoa. Takođe, kopče za novac se mogu napraviti od govedje kože. Takođe mogu doći u cool dizajnu, dajući vam još jedan način da poboljšate svoj imidž.
Travel Vallets

Kada putujete u inostranstvo, naravno da ćete nositi više stvari. Umesto da svoj najbolji tanak novčanik punite do škrga, odlučite se za novčanik za putovanja. Napravljeni za držanje pasoša i drugih oblika identifikacije, putni novčanici su ključni za duge boravke u inostranstvu i prilično su daleko od minimalističkog novčanika.Koža izgleda odlično za poslovna putovanja, dok vodootporni materijali čuvaju sve na sigurnom kada ste u avanturi i potrebna im je dodatna izdržljivost. Uzimajući to u obzir, oni nisu za svakodnevnu upotrebu i nikada ih ne bi trebalo izbacivati kao takve.

Za minimaliste, novčanici za telefon su idealni. Sa potrebom da imate sve više stvari u džepovima, novčanici sa torbicama za telefon smanjuju nered. Iako nisu tako profesionalni kao novčanik sa preklopom, ovi minimalistički kožni novčanici obavljaju posao.
Kupujte u grass leather/kožnoj galanteriji, a kada pronađete savršen novčanik, odvojite vreme da se pobrinete za njega kako bi vam dugo trajao
novcanik, novcanici, muski, braon, kozni, od prirodne koze, kvalitetni, elegantni, brendirani, firmirani, prodaja, Beograd, glum up, carpisa
novcanik, novcanici, muski, braon, kozni, od prirodne koze, kvalitetni, elegantni, brendirani, firmirani, prodaja, Beograd, glum up, carpisa

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE