- novcanik, novcanici, futrola, futrole, kozna galanterija, privezak, privesci za kljuceve, omot, omoti, torbice, tasne, firmirane, brendirane, crne, braon, crvene, muske, zenske, prodaja, online, narucivanje, webshop, Beograd, Alibunar, Zrenjanin, Subotica, Apatin, Vrsac

MUSKI NOVCANICI (#515)

  • Tip: Muski kozni novcanik
  • Boja: Plava

Muski kozni novcanik sa kopcom je izradjen od prirodne koze. Sadrzi 2 pregrade za novcanice, dzep za sitan novac, 10 odeljaka za kreditne kartice, licnu kartu, fotografije i sl, kao i 2 dzepa odvojena rajsferslusom. Dimenzije sklopljenog novcanika su:11.5x9cm. Novcanik je plave  boje. 

 

T102.03 navy blue

TONY BELLUCCI
MADE IN ITALY


-Kada ste poslednji put promenili kožni novčanik? 2 godine, 5?! Da, verovatno je bilo davno, a kožni novčanici traju čitavu večnost .

Oni su onaj tip kožnog dodatka koji ćete godinama koristiti svakodnevno i zato je izbor savršenog kožnog novčanika veoma važan za svakog muškarca. Dakle, da bismo napravili pravi izbor, prva stvar koju moramo da se zapitamo je čemu ćemo to koristiti.

Razmislite koje stvari apsolutno trebate da nosite u novčaniku, da, znam, zvuči kao osnovna vežba, ali to je zaista najbolji način da zaista saznate šta je bitno, a šta se nalazi u novčaniku, za svaki slučaj. Zato ispraznite svoj trenutni novčanik i stavite sve stvari na sto. Da li vam je zaista potrebna bibliotečka karta koju niste koristili ni jednom u poslednjih 5 godina? A šta je sa starim računima koji su čak izbledeli toliko dugo da su tu... Smanjivanje jačine zvuka na samo ono što je neophodno daće vam više slobode izbora i omogućiti vam da se odlučite za tanji dizajn koji manje izboči u vašem džep tvojih pantalona. 

Minimalistički muški kožni novčanici

Ako ste pravi minimalista onda je model Tony Bellucci savršen za vas. Ovde možete poneti ne samo novac već i do 10 kartica, što je, ako razmislite, dovoljno. Koliko kartica vam zaista treba? Još više sada kada možemo čak i da plaćamo svojim mobilnim.

Ako volite da nosite samo najosnovnije, ali vam treba dodatni bod, naš italijanski kožni novčanik je jedan od najprodavanijih. Ne samo da je prostran i tanak u isto vreme, već ga njegov elegantan i bezvremenski dizajn čini omiljenim našim klijentima i našim timom. Ovaj novčanik je onaj koji zapravo koristim i jednostavno je savršen. Takođe izgleda dobro da li ste obučeni formalnije sa odelom ili potpuno ležerno u farmerkama i majici. Takođe se prilagođava onome što nosite, odnosno ako ga nosite samo sa minimumom, veoma je fin i ništa glomazan, ali ima kapacitet da ponese više stvari ako vam ikada zatreba.
Kožni novčanik sa torbicom za one kojima je potrebno malo više prostora
Sada budite iskreni, samo zato što želite da budete minimalista ne znači da jeste. Ako ste zapravo jedan od ljudi koji voli da nosi novčiće ili koji treba da nosi račune, onda se bolje odlučite za kompletniji model kao što je novčanik sa  kožnom torbicom . Uz to ćete dobiti dodatni prostor da možete nositi sve što vam je potrebno kada vam zatreba. Važno je da znamo šta nam je potrebno kako bi novčanik koji biramo bio rešenje i naš najbolji saveznik.
Muški kožni držač za kartice, minimalan prostor, maksimalno skladište
Još jedan od naših najprodavanijih modela. Svakim danom sve više muškaraca ide od novčanika do vlasnika kartice, a gotovo da više ne nosimo gotovinu sa sobom. Gotovo sve se danas plaća karticom. Dobra stvar kod našeg kožnog držača kartice je da takođe uključuje centralni odeljak u koji možete da stavite presavijene novčanice. Dakle, i dalje je funkcionalno da sa sobom nosite nešto novca, upravo ono što vam treba u slučaju da vam zatreba. Ne zauzima ništa, niti je glomazan, savršen za nošenje u džepu pantalona i to sam prošao skoro potpuno neprimećeno.
Boja, dizajn i kvalitetna koža pre svega
Pored funkcionalnosti, očigledno je najvažniji kvalitet vašeg novčanika. Zbog toga su muški kožni novčanici bili i uvek će biti izbor broj jedan za ogromnu većinu muške populacije. Da li se sećate početka posta kada sam vas pitala pre koliko vremena ste imali novčanik? A to je da kvalitetna koža traje i traje, i ne samo to, vremenom postaje još upečatljivija i jedinstvenija. I zato je kvalitet kože toliko važan, dobra koža će stariti kao dobro vino. Pored materijala, važnu ulogu igra i elaborat, šavovi, umetnost kojom je napravljena. Naši majstori pažljivo i precizno obrađuju kožnu galanteriju.

I na kraju dizajn i raznolikost boja. Ako postoji nešto u šta možemo da vas uverimo jeste da ćete u našoj prodavnici pronaći kožni novčanik šta god da imate na umu, imamo razne modele, oblike i boja za sve ukuse. Ne znamo kako, ali naš kreativni dizajnerski tim nastavlja da stalno ima sveže, ali bezvremenske nove ideje za kreiranje novih modela i dodavanje mnoštva novčanika,futrola za kartice. Ne verujete mi? Posetite našu kategoriju kožnih novčanika i pronađite svog novog partnera.
--
novcanik, novcanici, futrola, futrole, kozna galanterija, privezak, privesci za kljuceve, omot, omoti, torbice, tasne, firmirane, brendirane, crne, braon, crvene, muske, zenske, prodaja, online, narucivanje, webshop, Beograd, Alibunar, Zrenjanin, Subotica, Apatin, Vrsac
novcanik, novcanici, futrola, futrole, kozna galanterija, privezak, privesci za kljuceve, omot, omoti, torbice, tasne, firmirane, brendirane, crne, braon, crvene, muske, zenske, prodaja, online, narucivanje, webshop, Beograd, Alibunar, Zrenjanin, Subotica, Apatin, Vrsac

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE