- muski novcanici fashion and friends, replay muski novcanici, kozni, beograd, najbolji muski novcanici

MUSKI NOVCANICI (#647)

  • Boja: Braon novcanik od brusene koze

Muški novčanik od prirodne brušene kože. Odličnog kvaliteta,praktičan. Sadrži 2 pregrade za novac,8 džepova za kartice,dodatna 4 džepa za dokumente,fotografije itd… Novčanik je svetlo braon boje. Dimenzije sklopljenog novčanika su 12,5 x 9,5 cm. Usled efekta blica boja proizvoda se malo može razlikovati od boje uživo novčanika.

 

TONY BELLUCCI

Made in Itali

T-138-06

 

Kada je u pitanju pronalaženje savršenog poklona za muškarca, može biti teško znati odakle početi. Ali ako tražite nešto praktično i sa stilom, ne možete pogrešiti sa muškim novčanikom.
Ne potcenjujte skromni novčanik. To je zaista ključna dnevna komponenta za svakog muškarca.Kvalitetan kožni novčanik je odličan izbor jer pokazuje stil i klasu. Oni su lak način da dodate vrhunsku notu garderobi.
Bez obzira da li muškarac radi napolju ili ima kancelarijski posao, trebaće mu nešto u džepu kako bi mu novac i kartice bile poređane. Novčanik je savršen način da osigurate da mu je neophodno uvek pri ruci.
Dakle, bilo da je na poslu, ručku, druženju ili kupovini, klasični kožni novčanik će uvek dobro doći.
Novčanik je odličan poklon za svaku priliku; bilo da mu je rođendan, matura, proslava promocije, ili godišnjica, muškarac će sigurno iskoristiti i ceniti ovaj poklon. To je poklon koji će sigurno koristiti i ceniti, i to je nešto što će mu trajati dugo.
Još jedan razlog za izbor novčanika za poklon je njegova dugovečnost.
Da! Kvalitetan novčanik ostaće uz muškarca godinama, pod uslovom da vodi računa o njemu i da zna kako da očisti kožni novčanik. To znači da je to poklon koji će nastaviti da daje vrednost dugo nakon što mu ga date.
Bilo da vam je muž, dečko, brat ili otac, novčanik je odličan poklon za svakog muškarca u vašem životu. To je praktičan, moderan i bezvremenski poklon koji će sigurno voleti i ceniti.
Pa šta čekate? Kupite taj savršeni novčanik već danas!
Odabrati savršen poklon za muškarca ne mora biti teško. I sa toliko različitih dizajna i stilova koje možete izabrati, sigurno ćete pronaći onaj koji će mu se svideti.

 

muski novcanici fashion and friends, replay muski novcanici, kozni, beograd, najbolji muski novcanici
muski novcanici fashion and friends, replay muski novcanici, kozni, beograd, najbolji muski novcanici

SLIČNI PROIZVODI

IZDVAJAMO IZ PONUDE